Forfatter Michael Rurup Andersen

Jeg er specialiseret i at opfinde, udforske og udvikle marketingløsninger, der optimerer og accelererer vækst. Mit primære valg af værktøjer kan findes i kombinationen af data, AI, Machine Learning og menneskelig kreativitet for at maksimere salg, overskud og vækst.   Jeg har en bred vifte af marketingerfaring og har hjulpet over 100 virksomheder og brands med at optimere og vokse deres forretninger. Gennem mine tiltag har jeg bidraget til at opnå bemærkelsesværdige resultater i over 8 lande/markeder.   Jeg har evnen til at se muligheder og talent for at løse komplekse udfordringer/problemstillinger.   Jeg har en dyb forståelse af, hvordan man bruger data og AI+ML-intelligens til at udvikle og udføre effektive marketingstrategier, der er katalysatorer for salg, overskud og vækst.   Jeg er dedikeret, professionel og fokuseret, og jeg stræber altid efter at levere resultater, der gør en forskel og en positiv effekt.   Jeg er en teamplayer, der altid er klar til at samarbejde med andre for at opnå de bedste resultater og har et stort netværk af mennesker, der udmærker sig inden for alle marketingsdiscipliner.

Artikler

PLC-Kurven: Guide til strategier for hver fase

PLC-Kurven: Guide til strategier for hver fase

I denne artikel vil jeg tage jer med på en opdagelsesrejse gennem de hemmelige passager og skjulte kamre, som udgør essensen af produktets livscyklus. Fra de første spæde skridt i introduktionsfasen til de strategiske manøvrer, der holder et produkt i vækst og modenhed, og de kreative taktikker, der kan puste nyt liv i et produkt på vej mod tilbagegang.

8 simple trin til at mestre strategisk ledelse

8 simple trin til at mestre strategisk ledelse

I denne artikel vil jeg guide dig gennem nøglekomponenterne i strategisk ledelse. Uanset om du allerede er bekendt med disse koncepter, eller du træder ind på denne bane for første gang, vil denne artikel give dig indsigt og værktøjer til at optimere din virksomheds position på det danske marked.

God ledelse i praksis og hvordan man måler det

God ledelse i praksis og hvordan man måler det

Er det virkelig sådan, at visse ledere har en magisk opskrift, som de andre ikke kender til? Og hvis ja, hvad består denne opskrift så af? I denne artikel vil jeg tage dig med på en rejse ind i ledelsens verden. Vi vil udforske de kvaliteter, som gør en leder god, og de fælder, som de bør undgå. 

Er AI virkelig fremtidens teknologi? Alt du skal vide om AI

Er AI virkelig fremtidens teknologi? Alt du skal vide om AI

I en tid hvor teknologien konstant skifter og udvikler sig, findes der en hemmelig nøgle, der kan låse op for virksomheders potentiale og forme fremtidens landskab. Denne nøgle er kendt som AI – kunstig intelligens. Som en skattekiste, der venter på at blive åbnet, rummer AI utallige muligheder og hemmeligheder, der bare venter på at blive udforsket.

En helstøbt guide til at forstå alt om strategi

En helstøbt guide til at forstå alt om strategi

Er din virksomheds strategi virkelig en strategi, eller er det blot en fastlagt plan uden fleksibilitet? Er de ord, du bruger til at beskrive din strategiske intention, fulde af mening, eller er de blot tomme buzzwords? Disse spørgsmål og mere vil blive udforsket og besvaret, idet vi dykker ned i strategiens virkelige essens.

En guide til kunsten bag effektiv personlig branding

En guide til kunsten bag effektiv personlig branding

I dagens digitale tidsalder er det mere afgørende end nogensinde før at forstå og mestre kunsten af personlig branding. Så, hvad forstås der egentligt ved personlig branding? Og hvad er formålet med det? I denne artikel vil jeg dykke ned i kernen af personlig branding, udforske dens fordele, og give dig en skræddersyet guide til, hvordan du kan brande dig selv eller din virksomhed effektivt.

10 strategiske fordele med SMART Modellen

10 strategiske fordele med SMART Modellen

Én model, der konsekvent har vist sig at være en stærk strategisk tilgang for disse virksomheder, er SMART-modellen. SMART står for Specifik, Målbart, Acceptabelt, Realistisk og Tidsbestemt. Denne model har vist sig at være en stjerne, der leder virksomheder mod succes ved at hjælpe dem med at fastsætte klare mål og opnå dem på en struktureret måde.

Podcast marketing en nøgle til succes i den digitale verden

Podcast marketing en nøgle til succes i den digitale verden

Denne artikel er skræddersyet til dig, som ønsker at; Øge salget i din virksomhed ved at bruge en datadrevet tilgang til marketing og salg. Forstå, hvordan du kan være mere effektiv med dataanalyse og træffe beslutninger baseret på disse data. Skabe en eksekverbar handlingsplan for at nå virksomhedens mål og definere klare succeskriterier for at måle resultater. Identificere og fokusere på de områder, hvor indsatsen vil have størst effekt.
Motivere dit team og give dem ressourcerne til at arbejde mest effektivt.

ROAS – En guide til at forstå og bruge målemetoden

ROAS – En guide til at forstå og bruge målemetoden

Vi kender alle til begrebet ROAS, men hvordan kan vi sikre, at vores ROAS-mål er realistiske, og at vores marketingindsats rent faktisk bidrager til vores forretningsmæssige mål? En vellykket marketingkampagne kan sammenlignes med at bygge et legohus – ved at have de rigtige byggesten på plads, kan vi skabe et solidt fundament for vores vækstinitiativer.

En dybdegående guide til Objective & Key Results (OKR)

En dybdegående guide til Objective & Key Results (OKR)

OKR er en præstationsstyringsmetode, der hjælper organisationer med at fastlægge og spore klare, målbare mål (Objectives) og de nøgleresultater (Key Results), der fører til opfyldelse af disse mål. Metoden har fået stor popularitet i moderne organisationer, især efter at det er blevet offentligt kendt, at det er blevet brugt af tech-giganter som Google og LinkedIn. I denne artikel vil jeg tage fat i de 5 mest almindelige spørgsmål om OKR.

Lær Alle Hemmelighederne Bag Digital Marketing Strategi

Lær Alle Hemmelighederne Bag Digital Marketing Strategi

Uden den rigtige strategi for digital marketing, risikerer du at drukne i konkurrencen og gå glip af nye kunder. Men hvad nu, hvis jeg fortalte dig, at der findes en hemmelig skattekiste fyldt med værktøjer, der kan hjælpe dig med at navigere i det digitale landskab og booste din virksomhed? I denne artikel afslører jeg alle hemmelighederne bag effektiv digital marketing.

Få flere kunder med AIDA-modellen – trin for trin guide

Få flere kunder med AIDA-modellen – trin for trin guide

AIDA-modellen hjælper brands med at forstå, hvordan kunder tænker og beslutter sig og kan bruges til at skræddersy marketing- og salgsstrategier til kundens behov og ønsker. Læs videre for at lære mere om, hvordan du kan bruge AIDA-modellen til at forbedre dine markedsføringskampagner og salgsindsatser, og hvordan du kan måle din indsats ved hjælp af forskellige KPI’er.

Guide til at lave effektive personaer – inklusiv skabelon

Guide til at lave effektive personaer – inklusiv skabelon

Det kan være svært at forstå og definere, hvem ens kunder egentlig er, og hvad de ønsker og har brug for. En persona er en karakter, der er baseret på data og indsigter om dine kunder. Det er som at skrive en karakterbeskrivelse til en film eller et teaterstykke, hvor du giver din “kunde” en personlighed, en historie og en livsstil. Men hvorfor er det vigtigt at bruge personaer?

En komplet guide til at kende dine kunders købemotiver

En komplet guide til at kende dine kunders købemotiver

Opgørelser viser, at 95% af vores købsbeslutninger træffes ubevidst. Det betyder, at vi ikke engang er klar over, hvad der driver os til at købe et bestemt produkt eller service. Derfor er det vigtigt at forstå dine kunders købemotiver. Fordi det kan have en enorm indvirkning på en virksomheds markedsføringssucces. Formålet med denne artikel er at give dig en dybere forståelse af, hvad købemotiver er. Og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed at forstå dem.

Hvordan kan AI forbedre dine markedsresultater?

Hvordan kan AI forbedre dine markedsresultater?

denne artikel vil jeg gå i dybden med;

– hvordan AI kan effektivisere markedsføring ved at automatisere tidskrævende opgaver,

– forbedre kundeoplevelsen gennem personalisering,

– øge nøjagtigheden af markedsføringsstrategier og øge ROI.

Jeg vil også give et overblik over de mest populære AI-værktøjer til analyse af markedsføringsresultater og deres unikke funktioner.

Lad os gå i gang.

Lav en effektiv konkurrentanalyse med denne trin-for-trin guide

Lav en effektiv konkurrentanalyse med denne trin-for-trin guide

Konkurrentanalyse er nøglen til at forstå dine konkurrenters styrker, svagheder, samt muligheder og trusler i markedet. Hertil også at få indsigt i dit marked og målgruppens adfærd. Tænk på det som at få en røntgenbillede af din branche. Jeg har lavet trin-for-trin guide, der vil hjælpe dig med at optimere din virksomhed gennem en gennemtænkt konkurrentanalyse.

Porters generiske konkurrencestrategier vejen til bæredygtig succes

Porters generiske konkurrencestrategier vejen til bæredygtig succes

Det kan være svært at navigere i det konkurrenceprægede erhvervsliv, men heldigvis har Michael Porter, en verdenskendt erhvervsøkonom og professor ved Harvard Business School, opfundet noget, der kan hjælpe. I denne artikel vil vi undersøge Porters generiske konkurrencestrategier og se på, hvordan de kan implementeres på en bæredygtig og ansvarlig måde.

Facebook-strategi: Få succes med din Facebook marketing plan – En trin guide

Facebook-strategi: Få succes med din Facebook marketing plan – En trin guide

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor nogle virksomheder kan skaffe sig hundredtusindvis af følgere på Facebook, mens andre kæmper for at få et par hundrede? I denne artikel vil jeg give dig en detaljeret guide til, hvordan man laver en effektiv Facebook-strategi, der kan hjælpe dig med at øge omsætningen, øge brandawareness og øge trafikken til din hjemmeside.

Trinnene til en vellykket implementeringsstrategi

Trinnene til en vellykket implementeringsstrategi

I denne artikel vil vi undersøge, hvad der skal til for at skabe en god strategi, og hvordan man skal lave en implementeringsstrategi for at sikre succes. Jeg vil vise eksempler på succesfulde strategier fra virksomheder som Amazon og Nike, og give dig værktøjerne til at skræddersy din egen strategi, der passer til din virksomheds unikke situation.

Digital markedsføringsstrategi: Din guide til at drive vækst

Digital markedsføringsstrategi: Din guide til at drive vækst

Er din virksomhed klar til at tage et gigantisk spring ind i den digitale verden?

Det kan være svært at vælge den rigtige digitale markedsføringsstrategi, når man står overfor et hav af muligheder.

Men lad os tænke på det som at navigere i en jungle. Har du den rette plan og det rette hold kan man finde vej til den guldgruppe, der venter på den anden side.

I denne artikel vil vi dykke ned i, hvordan man skaber en digital markedsføringsstrategi. Og hvordan den hjælper med at øge omsætning og vækst.

Vi vil se på eksempler fra både B2C og B2B-virksomheder, der har haft succes med deres digitale strategier, og give dig værktøjerne til at skræddersy din egen.

Så lad os komme i gang med at finde vej til den digitale guldgruppe sammen.

Guide: Få genvejene til en vellykket branding strategi

Guide: Få genvejene til en vellykket branding strategi

Er du træt af at føle dig druknet i mængden af brands, der kæmper for kundernes opmærksomhed? Mange virksomheder glemmer vigtigheden i at skræddersy deres branding strategi. Hvilket betyder de ender med at blive glemt i det store ocean af ​​konkurrenter. Det er som at prøve at finde en nål i en høstak, uden en unik og klart defineret identitet.

Komplet guide til 6 effektive vækststrategier til bæredygtig vækst

Komplet guide til 6 effektive vækststrategier til bæredygtig vækst

Ansoffs vækststrategier: Rammerne til hvordan du kan øge din virksomheds vækst og succes Har du nogensinde følt dig som en båd i stormvejr, der forsøger at navigere i et konkurrencepræget marked? At vækste en virksomhed kan føles som en uoverkommelig opgave, især når mange faktorer er uforudsigelige. I denne artikel vil jeg tage et dybere kig på problemet, med at vælge den rigtige vækststrategi.

Alt hvad du behøver at vide om Key Performance Indicators – Guide

Alt hvad du behøver at vide om Key Performance Indicators – Guide

I denne artikel vil vi give dig et komplet overblik over hvordan man sætter relevante Key Performance Indicators for at forbedre din virksomheds performance og hjælpe dig med at navigere i de nye markeder eller segmenter, du ønsker at udvide til. At have gode KPI’er er ligesom at have et godt navigationssystem. Det hjælper dig med at finde din målgruppe og nå dit mål.

Den ultimative Go-To-Market strategi (GTM): Hack din vækst nu

Den ultimative Go-To-Market strategi (GTM): Hack din vækst nu

En afgørende faktor for succes kan være en veludviklet Go-To-Market strategi (GTM). Denne strategi er god, når en virksomhed påtænker at starte en vækstrejse. Som den berømte forretningsmand Philip Kotler sagde: “Marketing er ikke kun at sælge hvad du har, men at skabe efterspørgsel efter hvad du har”. Men frygt ej, for i denne artikel vil vi guide dig igennem alt. Alt hvad du behøver at vide om GTM strategier.

10 genveje til den perfekte markedsføringsstrategi

10 genveje til den perfekte markedsføringsstrategi

I denne artikel vil vi gå i dybden med, hvordan man kan lave en markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til din virksomhed, og som vil hjælpe dig med at øge kundetilfredsheden, skabe brandkendskab og øge salget. Læs videre for at finde ud af, hvordan din virksomhed kan gå fra at være en lille fisk i en stor dam til at være en konkurrencedygtig spiller på markedet.

Sådan får du mest muligt ud af dit marketingbudget

Sådan får du mest muligt ud af dit marketingbudget

Hvad ville du gøre, hvis du fik et ekstra tusinde kroner hver måned? Dette spørgsmål stiller vi os selv ofte, men har du tænkt over, hvad du kunne gøre med et ekstra tusinde kroner i dit markedsføringsbudget hver måned? I denne artikel vil jeg gennemgå en række råd og give eksempler på, hvordan virksomheder kan implementere dem i deres markedsføring.

Få mest muligt ud af dit markedsføringsbudget med disse tips

Få mest muligt ud af dit markedsføringsbudget med disse tips

For der skal både vælges den rigtige og mest kosteffektive strategi, så både udgifter og indtægter stemmer. Så hvordan opretter man egentligt et simpelt budget og hvad er realistisk at forvente, det er nogle af de spørgsmål du får svar på i denne artikel. Derudover for du også et værktøj der hedder 70/30-reglen og jeg giver mit bud på, hvad man i budgetterne, i den nære fremtid, vil allokere ressourcer til.

Marketing Automation – Din A-Z guide til marketing automation

Marketing Automation – Din A-Z guide til marketing automation

“Hvad er den største fordel ved automation?”, spurgte Elon Musk engang. “Det er, at man kan reducere menneskelige fejl.”I denne artikel vil vi gå i dybden med marketing automation – hvad det er, hvordan det bruges, og hvilke fordele det kan have for din virksomhed. Jeg vil også tage et kig på nogle af de faktorer, du skal overveje, når du implementerer marketing automation, samt nogle af de måder, du kan måle på dine resultater.

Guide: sådan knuser din marketingplan konkurrenterne

Guide: sådan knuser din marketingplan konkurrenterne

En marketingplan (også kaldet en markedsføringsplan) kan være løsningen på dine problemer, da den hjælper dig med at strukturere og målrette dine markedsføringsaktiviteter, så du opnår de mål, du har sat for din virksomhed. I denne artikel vil vi gennemgå, hvad en marketingplan er, hvorfor den er vigtig, hvad den skal indeholde og hvordan du opretter en.

Den ultimative guide til at lave din virksomhedsstrategi

Den ultimative guide til at lave din virksomhedsstrategi

En strategi kan hjælpe dig med at fokusere dine ressourcer på de mest vigtige områder, så du kan maksimere din indsats og opnå bedre resultater. Det kan også give dig en række retningslinjer og en plan for, hvordan du skal reagere på udfordringer og muligheder, der dukker op, så du kan navigere i en kompleks og foranderlig virksomhedsverden.

Hvordan Augmented reality ændrer og innoverer kundecentreret fokus

Hvordan Augmented reality ændrer og innoverer kundecentreret fokus

Augmented Reality (AR), eller udvidet virkelighed på dansk, er en af de seneste teknologier som har set meget stor fremgang i de seneste år, og som tilbyder brands muligheden for at skabe nye og fordybende kundeoplevelser. AR er hurtigt på vej til at blive en essentiel teknologi i den kundefokuserede industri, bl.a. takket været afsløringen af iPhone X udstyret med AR funktioner.

WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner