Priser

Start dialogen nu og opnå favorable priser

Jeg hjælper jer med

Anderledes tilgang

Jeg griber din problemstilling anderledes an, end hvad du er vant til.  Mit mål er ikke, at presse dig ned i en bestemt ‘pakke’, med indhold som du ikke har brug for.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed imellem dine udfordringer, dit budget og mit kompetencesæt, når jeg udarbejder et tilbud.

Et samarbejde er derfor kun godt, når du får de fordele du har behov for, og tjener flere penge, end hvad du bruger på mine konsulentydelser.

Du får derfor

 • en løsning tilpasset dit behov
 • ingen bindingsperioder
 • tæt dialog og uvildig rådgivning

  Det spørger folk ofte om

  Er der binding?

  Uanset hvilken af ovenstående afregningsmetoder der passer dig bedst, så er det uden binding. Du bliver derfor ikke ‘fanget’ i en lang samarbejdskontrakt.

  Der er dog en opsigelsesperiode på løbende måned og 30 dage, hvis der er tale om en aftale, hvor vi har aftalt en fast samarbejdsform.

  Hvorfor betale timepris?

  Min normale timepris ligger på 895 kr. hvilket vil sige, at det er den jeg normalt fakturer når jeg laver opgaver for virksomheder. Hvilket kunne være i forbindelse med SEO eller Google Ads. Denne dækker således alle min kompetencer, uanset hvilken opgave der er tale om.

  Hvorfor betale per dag (dagsbasis)?

  ‘Dagsbasis’ betyder, at I køber en hel arbejdsdag af mig. Hvilket typisk er en-to dagr om ugen, men nogen kan også nøjes med en dag om måneden.

  Jeg arbejder til de opgaver, vi har aftalt, er løst på dagen.

  Det er derfor her, I får mest valuta for pengene og derfor mest ud af jeres budget til SEO, Google Ads, Facebook annoncering og andre online marketingopgaver.

  Dagsbasis er derfor uden binding og I forpligter jer derfor kun det antal dage i bestiller.

  Denne prismodel er god i forbindelse med behov for interim arbejde – altså hvor I leder efter en fastansat, men stadig vil have de forefaldende online marketingopgaver løst, så I ikke kommer bagud.

  Hvorfor købe 20 timers klippekort?

  Et 20 timers klippekort, giver dig muligheden for at købe et antal timer til en nedsat pris. Det kunne fx. være i forbindelse med support af hjemmesider (over en længere periode), tilbagevende opgaver eller projekter, hvor der hersker en usikkerhed omkring hvor ofte behovet for min hjælp opstår.

  Et klippekort er altid forudbetalt, og I får altid en specifik vurdering fra opgave til opgave, så du får det meste ud af hvert klip.

  Hvordan arbejder vi sammen?

  Jeg står til rådighed på telefon, skype, slack og email døgnet rundt. Forvent dog at der kan gå op til 24 timer før jeg svarer på emails.

  Har du brug for at jeg deltager i fysiske møder, er dette ikke noget problem, dog er det vigtigt at vi planlægger disse sammen, helst 7 dage før de afholdes.

  Men det plejer ikke være noget problem og geografisk placering plejer ligeledes heller ikke at være en udfordring, vi ikke kan løse sammen.

  På visse projekter stiller de virksomheder jeg samarbejder med, en arbejdsstation til rådighed, så de har muligheden for at have mig inhouse i projektetsløbetid – eller ved interim-samarbejder.

  “yder yderst kompetent rådgivning”

  Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

  Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

  “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

  I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

  Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

  “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

  Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

  Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

  “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

  Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

  Mads Z. Due – Strategic Director

  Forside » Priser