Profil

Michael Rurup Andersen

Digital konsulent

Som forretningsdrevet digital marketing specialist er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, webanalyse og automatisering.

Jeg har løst opgaver for virksomheder inden for dette felt siden 2009 og arbejdet på begge sider af skrivebordet.

Jeg er derfor specialiseret i, at hjælpe virksomheder med at opbygge solide gennemprøvede digitale forretningsprocesser (eller forbedre/optimere på nuværende), så disse holder snor i og binder IT, salgs- og markedsføringsaktiviteter og data sammen – gerne gennem automatisering.

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

  • en løsning tilpasset dine udfordringer
  • tæt personlig dialog
  • uvildig relevant rådgivning.

Jeg kan derfor hjælpe jer med følgende;

Forskellige roller

Først skal du vide, Jeg har arbejdet med brands i alle størrelser og i mere end 100 forskellige brancher og industrier.  For disse, har jeg løst små og store udfordringer.

Jeg har, siden min professionelle karriere startede, ledt efter ‘den rette plads’ og prøvet at fange ‘drømmen’ – det sted hvor passion og arbejdsliv mødes.

Jeg har derfor siden 2008 prøvet mange forskellige ‘roller’ i erhvervslivet, som bl.a. spænder over:

  • ansat i konsulentbureau,
  • freelancer,
  • medstifter af konsulentbureau,
  • fastansat i forskellige B2C virksomheder,
  • stifter og ejer af B2C virksomhed.

Overordnet set er min rette ‘hylde’ det man ville kunne kalde en IT-konsulent. Det er her, jeg kan gøre den største forskel, for de virksomheder jeg arbejder sammen med, og have den frihed der skal til, at nyde og bygge det liv jeg drømmer om.

MIT IVÆRKSÆTTERLIV

Profil Michael Rurup Andersen logo thumbnail

Freelance digital konsulent

Jeg finder stor glæde i, at hjælpe små og store brands, med at vækste gennem klogere og bedre digitalisering af salg og marketing-aktiviteter.
Det gør jeg som ekstern konsulent, der bliver tilknyttet på freelancebasis. Jeg indgår derfor som en integreret del af teamet, og sætter alle mine kompetencer i spil for at opnå målsætningen.

Profil jyyna logo bg 2

JYYNA – Dansk Tebrand


JYYNA er et Dansk økologisk tebrand og en socialøkonomisk virksomhed, der aktivt arbejder med opfyldelsen af FN’s verdensmål omkring bæredygtighed.

Vi har alle de populære teer og samtidig et stort udvalg af vores egne særligt udvalgte varianter, der alle er økologiske.

Teerne er pakket i EU-certificeret bionedbrydelig emballage, der er kompostabel og uden plastik. Og serveren kører på vindenergi.

MINE HOBBIER

Profil michael paa stelvio

Ivrig motionscykelist

Jeg finder stor glæde i, at cykle lange ture. Engang imellem bringer disse mig til alperne i Italien, bjergene i nordøst spanien eller de afgørende tour de france-bjerge. 

De fleste kilometer bliver dog kørt i Danmark og på de smukke landeveje vi har her hjemme. Mit mål er, at cykle 6.000 km. hvert år.

(På billedet befinder jeg mig på toppen af Stelvio-passet mellem Italien og Schweiz. Et bjerg der ligger 2800 meter over havets overflade, og en opkørsel på over 23 km.)

Profil guitar flight case 510

Musik – særdeles sang og guitar

Jeg kan huske, at mine forældre spurgte mig, da jeg gik i 5. klasse, hvilket instrument jeg gerne ville spille – og jeg havde altid været meget forelsket i trommer.

Det var ikke lige det mine forældre havde forestillet sig, skulle stå hjemme i børneværelset.

Så forhandlingerne endte med klassisk guitar. Og det var det helt rigtige valg (set i bagspejlet) – det har givet mig mange fantastiske oplevelser og slået mange døre ned i teenageårene, når der skulle imponeres.

Det udviklede sig videre til elektrisk guitar og sang, som blev til et heavy metal coverband, hvor vi kom ud og spille på diverse små scener i Nordsjælland.

I takt med jeg blev ældre, så blev det til akkustisk western (som ses på billedet) og røvballe (suppe-steg-is) band, i nye konstellationer, hvor vi også var ude og spille på barer, julefrokoster mv.

Books & Publications

Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla porttitor

Profil author 03

Business Coaching

To Infinity

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Profil author 04

Networking

Say Cheese

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Profil author 05

Starting a Business

DiviBuilder

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Skip to content