Om Michael

Far, ægtemand, nogens søn, iværksætter, cykelentusiast.

Jeg er udstyret med en vedholdenhed, tålmodighed og strategiske tankegang samt erfaringen til at løse komplekse problemstillinger.

Min historie

Min markedsføringskarriere startede i 2009, og grundlagt flere virksomheder, samt hjulpet mere end 100 virksomheder og brands med at optimere og accelerere deres vækst.

Jeg har stået overfor mange udfordringer og komplekse problemstillinger, dog har jeg altid formået at overvinde dem ved at bruge en kombination afstrategisk tænkegang,  datadrevet intelligens og menneskelig kreativitet.

Mit mål er altid at levere resultater, der gør en positiv forskel, og som kan have en reel indvirkning og skabe vækst.

Jeg trækker på et arsenal af værktøjer, inden for data analyse, AI og menneskelig kreativitet. Jeg ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og jeg har en evne til at løse selv de mest komplekse udfordringer.

Som et resultat af mine initiativer har jeg bidraget til markante resultater i mere end 8 lande/markeder.

Jeg har en dyb forståelse af, hvordan man bruger data og AI + maskinlæringsintelligens til at udvikle og eksekvere effektive marketingstrategier, der fungerer som katalysatorer for salg, profit og vækst.

Men det er ikke alt.

Privat

Jeg er en stolt familiefar med en fantastisk kone og verdens dejligste Søn (selvfølgelig).

Jeg har også en passion for cykling og har brugt mine ben til at træde mig igennem både alperne i Italien og Frankrig og en cykeltur fra København til Barcelona på kun 7 dage.

Min viljestyrke og evne til at overvinde selv de stejleste udfordringer på cyklen afspejler min tilgang til forretningslivet.

Jeg er dedikeret, professionel og fokuseret, og jeg arbejder altid hen imod at levere resultater, der gør en forskel.

Jeg er en teamplayer, der altid er klar til at samarbejde med andre for at opnå de bedste resultater. Og jeg har et stort netværk af mennesker, der er eksperter i alle discipliner inden for marketing.

Men vigtigst af alt er jeg et menneske med en passion for at udforske og opdage, både på cykelruter og i markedsføringen. Med mig på dit hold kan du forvente at nå toppen på ingen tid.

“Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist”
– Picasso

Hvad kan jeg gøre for dig?

Marketingstrategi

Branding strategi

Marketingplan

Strategi

U

Målsætninger

Marketingbudget

Markedsanalyse

Marketing Automation

Udvalg af brands jeg har løst opgaver for

VELUX
MINI
BMW
SAS
LEGO
Codan

Europæisk team af eksperter klar til at løse dine udfordringer

Jeg har siden 2009 opbygget et cost-effektivt netværk af danske og europæiske samarbejdspartnere. Alle eksperter i deres område. Alle kan sættes i spil til at løse dine udfordringer. På den led kan jeg sammensætte præcis det team, som du har brug for.

Profil
Profil
Profil
Profil
Profil
Profil
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner