Profil

Michael Rurup Andersen

Digital konsulent

Som digital konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

Jeg er derfor ekspert i, at hjælpe virksomheder med at opbygge solide gennemprøvede digitale forretningsprocesser (eller forbedre/optimere på nuværende), så disse holder snor i og binder IT, salgs- og markedsføringsaktiviteter og big data sammen – gerne gennem automatisering.

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

 • en løsning tilpasset dine udfordringer
 • tæt personlig dialog
 • uvildig relevant rådgivning.

Hvilket har ledt mig til roller, hvor jeg har skabt vækstvækst for brands i industrier indenfor bl.a. B2B og FMCG-industrier.

  I øjenhøjde

  Du vil opleve, at et samarbejde os imellem vil være anderledes an, end hvad der (ud fra min erfaring) er kutyme blandt mine kon-kollegaer.

  Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

  Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser dine udfordringer.

  Du får derfor

  • en løsning tilpasset dine udfordringer
  • tæt personlig dialog
  • uvildig case-relevant rådgivning.

  Forskellige roller

  Først skal du vide, Jeg har arbejdet med brands i alle størrelser og i mere end 100 forskellige brancher og industrier.  For disse, har jeg løst små og store udfordringer.

  Jeg har, siden min professionelle karriere startede, ledt efter ‘den rette plads’ og prøvet at fange ‘drømmen’ – det sted hvor passion og arbejdsliv mødes.

  Jeg har derfor siden 2008 prøvet mange forskellige ‘roller’ i erhvervslivet, som bl.a. spænder over:

  • ansat i konsulentbureau,
  • freelancer,
  • medstifter af konsulentbureau,
  • fastansat i forskellige B2C virksomheder,
  • stifter og ejer af B2C virksomhed.

  Jeg har erfaret at det at være selvstændig, er min rette ‘hylde’. Det er her, jeg kan gøre den største forskel, for de virksomheder jeg arbejder sammen med, og have den frihed der skal til, at nyde og bygge det liv jeg drømmer om.

  MIT IVÆRKSÆTTERLIV

  Freelance digital konsulent

  Jeg finder stor glæde i, at hjælpe små og store brands, med at vækste gennem klogere og bedre digitalisering af salg og marketing-aktiviteter.
  Det gør jeg som ekstern konsulent, der bliver tilknyttet på freelancebasis. Jeg indgår derfor som en integreret del af teamet, og sætter alle mine kompetencer i spil for at opnå målsætningen.

  Med-Stifter af JYYNA – Dansk Tebrand


  JYYNA er et Dansk økologisk tebrand og en socialøkonomisk virksomhed, der aktivt arbejder med opfyldelsen af FN’s verdensmål omkring bæredygtighed.

  Vi har alle de populære teer og samtidig et stort udvalg af vores egne særligt udvalgte varianter, der alle er økologiske.

  Teerne er pakket i EU-certificeret bionedbrydelig emballage, der er kompostabel og uden plastik. Og serveren kører på vindenergi.

  MINE HOBBIER

  Ivrig motionscykelist

  Jeg finder stor glæde i, at cykle lange ture. Engang imellem bringer disse mig til alperne i Italien, bjergene i nordøst spanien eller de afgørende tour de france-bjerge. 

  De fleste kilometer bliver dog kørt i Danmark og på de smukke landeveje vi har her hjemme. Mit mål er, at cykle 6.000 km. hvert år.

  (På billedet befinder jeg mig på toppen af Stelvio-passet mellem Italien og Schweiz. Et bjerg der ligger 2800 meter over havets overflade, og en opkørsel på over 23 km.)

  Musik – særdeles sang og guitar

  Jeg kan huske, at mine forældre spurgte mig, da jeg gik i 5. klasse, hvilket instrument jeg gerne ville spille – og jeg havde altid været meget forelsket i trommer.

  Det var ikke lige det mine forældre havde forestillet sig, skulle stå hjemme i børneværelset.

  Så forhandlingerne endte med klassisk guitar. Og det var det helt rigtige valg (set i bagspejlet) – det har givet mig mange fantastiske oplevelser og slået mange døre ned i teenageårene, når der skulle imponeres.

  Det udviklede sig videre til elektrisk guitar og sang, som blev til et heavy metal coverband, hvor vi kom ud og spille på diverse små scener i Nordsjælland.

  I takt med jeg blev ældre, så blev det til akkustisk western (som ses på billedet) og røvballe (suppe-steg-is) band, i nye konstellationer, hvor vi også var ude og spille på barer, julefrokoster mv.

  Books & Publications

  Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla porttitor

  Business Coaching

  To Infinity

  Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

  Networking

  Say Cheese

  Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

  Starting a Business

  DiviBuilder

  Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur