Målsætninger

Her finder du en række artikler, der dækker emner som ROI, KPI’er og ROAS, som alle er vigtige elementer i at sætte og opnå målsætninger for din virksomhed. ROI (Return on Investment) måler den procentvise fortjeneste i forhold til din investering, mens ROAS (Return on Advertising Spend) måler den procentvise fortjeneste i forhold til dine annonceringsudgifter. KPI’er (Key Performance Indicator) er specifikke målepunkter, der hjælper dig med at overvåge og evaluere din virksomheds præstation. Gennem vores artikler vil du lære, hvordan du kan anvende disse metoder til at sætte realistiske og målbare målsætninger for din virksomhed og arbejde mod at nå dem.

En dybdegående guide til Objective & Key Results (OKR)

En dybdegående guide til Objective & Key Results (OKR)

OKR er en præstationsstyringsmetode, der hjælper organisationer med at fastlægge og spore klare, målbare mål (Objectives) og de nøgleresultater (Key Results), der fører til opfyldelse af disse mål. Metoden har fået stor popularitet i moderne organisationer, især efter at det er blevet offentligt kendt, at det er blevet brugt af tech-giganter som Google og LinkedIn. I denne artikel vil jeg tage fat i de 5 mest almindelige spørgsmål om OKR.

Alt hvad du behøver at vide om Key Performance Indicators – Guide

Alt hvad du behøver at vide om Key Performance Indicators – Guide

I denne artikel vil vi give dig et komplet overblik over hvordan man sætter relevante Key Performance Indicators for at forbedre din virksomheds performance og hjælpe dig med at navigere i de nye markeder eller segmenter, du ønsker at udvide til. At have gode KPI’er er ligesom at have et godt navigationssystem. Det hjælper dig med at finde din målgruppe og nå dit mål.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner