LinkedIn annoncering der skaber leads

Markedsføring på LinkedIn har fået et nyt niveau med campaign manageren. Er du en af dem der samtidig har investeret i Sales Navigator, så er du godt udrustet til at skabe kvalitet i din lead generering.

Sidder du stadig med fornemmelsen af, at I ikke får de resultater som I burde, sidder jeg klar til at hjælpe dig, med nye friske ideer og øjne på dine problemstillinger.

Jeg hjælper med at:

 • Opsætning og optimering af kampagner
 • accellere din lead generering
 • optimal udnyttelse af LinkedIns pixel
  og remarketing muligheder.

   markedsføring på LinkedIn

   Målrettet B2B markedsføring

   LinkedIn er dit værktøj til at få skabt den kvalitet i leads, du mangler. Flere end 50.000 danske forretningsfolk er aktive på platformen hver eneste dag. I alt har flere end 1.7 mio danskere en profil på platformen.

   LinkedIn er en ideel mulighed for at marketing kvalificere dine leads og få de rigtige øjne på dine budskaber, samtidig med at undgå at booke dårlige møder, der stjæler din tid.

   LinkedIn er derfor ikke længere et niche ingen benytter, men en aktiv del af manges hverdag.

    Det er derfor kritisk at din virksomhed også har en strategi for, hvordan I udnytter mulighederne på denne platform. Start dialogen i dag, og lad os få en samtale om hvordan.

    Overvågning og optimering

    Din målgruppes adfærd ændrer sig løbende, fx. i forbindelse med sæsoner eller hvis du kører de samme budskaber over længere tid.

    Hertil kommer også, at desto mere data, som LinkedIn har indsamlet omkring brugeradfærd i forbindelse med dine kampagner, desto flere lavt hængende frugter kan høstes, ved at optimere på allerede eksisterende kampagner.

    Jeg kan derfor hjælpe dig med:

    • løbende test og optimering af kampagner, målgrupper og annoncer
    • nedlukning af døde kampagner.
    • Oprettelse af nye kampagner.
    • Hjælp og support til forbedringer.

    markedsføring på LinkedIn

    En konsulent i øjenhøjde

    Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

    Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

    Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

    Du får derfor

    • vejledning tilpasset dine udfordringer
    • tæt personlig dialog
    • uvildig relevant rådgivning.
     Michael Rurup Andersen Digital Marketing Konsulent
     LinkedIn Annoncering 02

     “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

     I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

     Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

     LinkedIn Annoncering 000

     “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

     Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

     Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

     LinkedIn Annoncering

     “yder yderst kompetent rådgivning”

     Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

     Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

     LinkedIn Annoncering

     “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

     Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

     Mads Z. Due – Strategic Director

     Skip to content