Acoustikløsninger

Om

Virksomheden tilbyder en serie af høj kvalitets designløsninger, som er skabt til dæmpe støj. Konceptet forener akustik og print i lydabsorberende billeder. Funktionalitet og æstetik er hjørnestenene i designfilosofien. De sælger både til private og til virksomheder, såvel som til offentlige institutioner.

De sælger

  • B2B & B2C
  • i Danmark

Udfordringen

De ønskede at opnå vækst gennem digitale kanaler, med et særligt fokus på få mere ud af nuværende platform. Hertil også rådgivning omkring forbedringer og sparring til kommende digitale platforme.

Løsningen

Løsningen var at fokusere på følgende:

  • Konverteringsoptimering: analysere og optimere forskellige elementer på deres platform for at forbedre brugeroplevelsen og øge sandsynligheden for, at de besøgende udfører den ønskede handling. Ved at forbedre konverteringsraten øges salget og der opnås en bedre ROI på digital markedsføring.
  • Google Ads: Forbedring af konto, kampagne og annoncering. Samt optimering af dataflow og udnyttelse af dette. Hvilket sikrede øget salg og kundetilgang.
  • SEO: fokus var på teknisk SEO og On-Page SEO. Hvilket sikrede øget share of voice, øget salg og øget kundetilgang.
  • Data-analyse: Forbedring af det datatekniske setup. Hvilket sikrer at der kan træffes datadrevne beslutninger og at der kunne måles på de ønskede KPI’er.

Resultater

Disse resultater blev skabt henover en periode på 1 år. Data er sammenlignet med året før.

%

Vækst i organisk trafik

%

Vækst i ordre fra organisk trafik

%

vækst i ordre i hele webshoppen

%

Forbedring af konverteringsrate for alle sessioner.

WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner