Vælg en side

professionelt webdesign i wordpress

Accelerer din virksomheds digitale vækst med solidt, gennemprøvet og holdbarhedstestet webdesign, bygget i CMS’et WordPress.

Jeg hjælper dig med, at komme sikkert i mål, med en brugervenlig løsning, du kan vokse i.

Jeg sørger for at din hjemmeside;

 • automatiserer interne arbejdsgange,
 • har et ekseptionelt højt sikkerhedsniveau,
 • er nem at bruge og international-skalerbart,
 • smukt designet, med fokus på optimal brugeroplevelse,
 • konverteringsoptimeret design og
 • teknisk søgemaskineoptimeret (teknisk SEO).

Bliv kontaktet

Få et uforpligtende tilbud ganske gratis.

Skalerbar marketing løsning

Mobile First

Mobile first er helt centralt mindset for enhver succesfuld hjemmeside og måden at konstruere dens design.

Det er ikke længere nok at den er responsiv, og virker på mobile enheder. Den skal virke bedst på mobile enheder. Hvorfor loadtider og optimal brugeroplevelse er helt afgørende.

Heldigvis tillader den teknologisk udvikling, at dette bliver nemmere og nemmere.

Der er derfor ikke længere nogen undskyldning, for ikke at have en digital løsning, hvor mobile enheder bliver tænkt ind før alt andet.

Responsive løsninger
med brugeren i centrum

Din hjemmeside skal tage dine brugere i hånden og guide dem, så de får færdiggjort den hensigt de kommer med, samtidig med at det understøtter din målsætning, om det er flere salg, fange de rigtige konverteringer eller sikre en stigning i brandkendskab.

Jeg bygger udelukkende løsninger, der har en 360 graders anskuelse på dine brugeres rejse fra ny-salg til længerevarende kundeforhold.

Derfor har jeg et stærkt fokus på, at sætte brugeren i centrum for al visuel kommunikation, og derfor også responsivitet og tilgængelighed på alle enheder.

 

Datadrevet digital marketing

Robust kodning

Få opfyldt din virksomheds fulde vækstpotentiale med en hjemmeside, der er udviklet på et robust, gennemprøvet og kvalitetstestet kodegrundlag. Kort sagt, du får en digital platform, der;

 • erobrer markedsandele fra dine konkurrenter.
 • fremtidssikret og international skalerbar.
 • vækster omsætning og bundlinje.

Anderledes tilgang

Jeg har en anderledes tilgang til at løse dine udfordring, end hvad du er vant til

Jeg ved, at din virksomhed ikke passer ned i en kasse. Derfor har jeg heller ikke nogen smarte-i-en-fart-pakkeløsninger, ligesom jeg heller ikke har nogen bindingsperioder.

Du skal derfor være klar på, at vi i starten af vores dialog, bruger noget tid på at gennemgå din forretningsmodel, din målgruppe og dine markedsvilkår.

Dette for at nå frem til den bedste synergi mellem mine kompetencer og din virksomhed, for at løse din problemstilling hurtigt, effektivt og indenfor dit budget. Den indledende dialog er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.

  “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

  I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

  Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

  “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

  Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

  Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

  “yder yderst kompetent rådgivning”

  Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

  Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

  “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

  Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

  Mads Z. Due – Strategic Director

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvilket CMS bygger du typisk løsninger i?

  Jeg har siden 2009 bygget hjemmesider, websites, webportale og ecommerce shops i CMS’et WordPress. Det er klart der min ekspertviden ligger.

  Jeg har dog også bygget online platforme i CMS’er som Magento, Shopify og Prestashop.

  Ens for alle ovennævnte CMS’er er, at de bruger samme kode- (.php) og databasesprog (MySQL). Det er derfor teknisk løsninger der ligner hinanden ekstremt meget.

  Er alle løsninger søgemaskineoptimeret 100%?

  Søgemaskineoptimering (SEO) er en længerevarende proces, som bl.a. involvere at der skabes indhold på eksterne platforme og bygges links.

  Derfor vil online platformene være SEO teknisk optimeret ud fra bedste  praksis. Du får derfor den bedst mulige start, som der kan bygges videre på, uden at bekymre sig om den SEO tekniske platform.