Freelance wordpress hjemmeside-designer

Accelerer din virksomheds digitale vækst med et solidt, gennemprøvet og holdbarhedstestet webdesign, bygget i CMS’et WordPress.

Opnå jeres fulde vækstpotentiale, i samarbejde med en freelance webdesigner, der bygger hjemmesider, der er skabt til salg, optimal UX og SEO.

Jeg sørger for at din hjemmeside;

 • automatiserer interne arbejdsgange.
 • har et højt sikkerhedsniveau.
 • er nem at bruge for jer uanset kompetencesæt.
 • er international-skalerbar.
 • smukt designet, med fokus på optimal brugeroplevelse (UX).
 • Salgs- og konverteringsoptimeret design.
 • teknisk søgemaskineoptimeret (teknisk SEO).

Kortsagt; jeg hjælper jer sikkert i mål, med en brugervenlig-løsning, der skaber salgsvækst, som I kan vokse i.

Freelance Webdesigner

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed imellem dine udfordringer, dit budget og mit kompetencesæt, når jeg udarbejder en løsning.

Min fornemmeste opgave, som din freelance webdesigner er, at skabe den løsning, der opfylder dine behov.

Et samarbejde er derfor kun godt, når du får de fordele der vækster din forretning, for derved at tjene flere penge, end hvad du bruger på mine konsulentydelser.

Du får derfor

 • en løsning tilpasset dit behov
 • tæt personlig dialog
 • uvildig rådgivning
freelance webdesigner michael rurup andersen
Skalerbar marketing løsning

Mobile First

Mobile first er helt centralt mindset for enhver succesfuld hjemmeside og måden at konstruere dens design.

Det er ikke længere nok at den er responsiv, og virker på mobile enheder. Den skal virke bedst på mobile enheder. Hvorfor loadtider og optimal brugeroplevelse er helt afgørende.

Heldigvis tillader den teknologisk udvikling, at dette bliver nemmere og nemmere.

Der er derfor ikke længere nogen undskyldning, for ikke at have en digital løsning, hvor mobile enheder bliver tænkt ind før alt andet.

Hjemmeside design med brugeren i centrum

Din hjemmesides design skal tage dine brugere i hånden og guide dem, så de får færdiggjort den hensigt de kommer med, samtidig med at det understøtter din målsætning, om det er flere salg, fange de rigtige konverteringer eller sikre en stigning i brandkendskab.

Jeg bygger udelukkende løsninger, der har en 360 graders anskuelse på dine brugeres rejse fra første besøg til ny-salg til længerevarende kundeforhold.

Derfor har jeg et stærkt fokus på, at sætte brugeren i centrum for al visuel kommunikation, og derfor også responsivitet og tilgængelighed på alle enheder.

 

Datadrevet digital marketing
Freelance webdesigner sikkerhed lag 23

Robust kodning

Få opfyldt din virksomheds fulde vækstpotentiale med en hjemmeside, der er udviklet på et robust, gennemprøvet og kvalitetstestet kodegrundlag. Kort sagt, du får en digital platform, der;

 • erobrer markedsandele fra dine konkurrenter.
 • fremtidssikret og international skalerbar.
 • vækster omsætning og bundlinje.
Freelance webdesigner 02

“Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

Freelance webdesigner 000

“Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

Freelance webdesigner

“yder yderst kompetent rådgivning”

Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

Freelance webdesigner

“færdighederne til at skabe holdbare resultater”

Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

Mads Z. Due – Strategic Director

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket CMS bygger du typisk løsninger i?
Jeg har siden 2009 bygget hjemmesider, websites, webportale og ecommerce shops i CMS’et WordPress. Det er klart der min ekspertviden ligger.

Jeg har dog også bygget online platforme i CMS’er som Magento, Shopify og Prestashop.

Ens for alle ovennævnte CMS’er er, at de bruger samme kode- (.php) og databasesprog (MySQL). Det er derfor teknisk løsninger der ligner hinanden ekstremt meget.

Er alle løsninger søgemaskineoptimeret 100%?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en længerevarende proces, som bl.a. involvere at der skabes indhold på eksterne platforme og bygges links.

Derfor vil online platformene være SEO teknisk optimeret ud fra bedste  praksis. Du får derfor den bedst mulige start, som der kan bygges videre på, uden at bekymre sig om den SEO tekniske platform.

Call Now ButtonRing op