Organisk YouTube
markedsføring med SEO

Organisk YouTube markedsføring handler om, at få mere ud af det indhold du allerede har (på YouTube) og det du planlægger at uploade fremadrettet.

Som med SEO i Google, kan man også lave SEO på YouTubekanaler, for at på den led opnå højere organiske placeringer i søgeresultaterne, på de søgeord din målgruppe benytter specifikt på Youtube.

Jeg gennemgår din kanal og youtube-videoer og sørger for at de er optimeret efter alle kunstensregler, og hjælper dig til at opbygge solide processer, så du får det optimale ud af hver video fremadrettet.

Jeg hjælper dig til:

 • prioritering af indhold relativt til søgeadfærd
 • højere organiske placeringer i YouTubes søgeresultater.
 • vækst i view, subscribers, CTR og konverteringsrate

  Datadrevet digital marketing

  Få strategien på plads

  YouTube er verdens næststørste søgemaskine – kun overgået af Google. I Danmark er den, den 4 største kommercielle tv-kanal, og et sted danskere bruger mange timer hver eneste dag.

  • globalt ser brugerne mere end 3 milliarder timers video hver måned
  • omkring en tredjedel af alle internetbrugere i verdenen bruger YouTube
  • 50% af visningerne opnås fra mobilenheder

  Det er derfor kritisk at din virksomhed også har en strategi for, hvordan I udnytter mulighederne på denne platform. Start dialogen i dag, og lad os få en samtale om hvordan.

  Tro mod dit brand

  Alle brands har en kernefortælling, også dit! Alle produkter og services har nuancer, der når man går i dybden med dem, kan blive til spændende historier.

  Det er disse nuancer sammenkoblet med jeres brands identitet og unikke kultur, der gør fortællingen interessant for din målgruppe.

  Video tillader, at man kan fortælle mange forskellige historier med mange forskellige vinkler, jeg hjælper jer med at finde den rigtige. Den som jeres målgruppe søger efter og vil engagere sig i.

  Start dialogen i dag og lad os udforske hvordan I skaber en kernefortælling med værdi i.

  influencer creator youtube
  kontor på et marketing bureau

  Søgeords- og
  hensigtanalyse

  Søgeordsanalysen er helt central for at få success med dine videoer. Ligesom SEO på din hjemmeside, er denne analyse afgørende for at få mere ud af dine markedsføringsaktiviteter på YouTube.

  Denne er derfor med til at blotlægge din målgruppes søgehensigt – fx om de er kommercielt-søgende, transaktionelt-søgende eller informationsøgende.

  Uanset hvilken handling din målgruppe ønsker at færdiggøre, skal der laves en video til at matche denne, eller også skal dine nuværende optimeres mode disse forskellige hensigt.

  Analysen er derfor med til at kortlægge dit søgemarked og map’e søgeordene til de rigtige videoer,
  så der arbejdes effektiv og intelligent med at opnå din målsætning.

   En konsulent i øjenhøjde

   Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

   Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

   Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

   Du får derfor

   • vejledning tilpasset dine udfordringer
   • tæt personlig dialog
   • uvildig relevant rådgivning.
    Michael Rurup Andersen Digital Marketing Konsulent
    Youtube Markedsføring 02

    “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

    I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

    Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

    Youtube Markedsføring 000

    “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

    Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

    Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

    Youtube Markedsføring

    “yder yderst kompetent rådgivning”

    Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

    Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

    Youtube Markedsføring

    “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

    Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

    Mads Z. Due – Strategic Director

    Call Now ButtonRing op