Teknisk-Analyse
af din SEO

Selvom du kender din hjemmeside ud og ind, og allerede har skruet på en masse parametre, oplever jeg at der stadig overses en masse punkter.

Du kan derfor gå glip af en masse potentiale, netop fordi du ikke får realiseret alle de mulighederne din hjemmeside har.

Jeg hjælper dig sikkert i mål og gennemgår din hjemmeside fra top til bund.

På den måde får du vished for, hvor du skal ligge dine ressourcer og
hvad der kan skrues på.

En teknisk analyse af din SEO, kan enten komme i form af en rapport med uddybende forklaring på hvordan du løser opgaverne selv, eller jeg kan ordne det for dig.

Kort sagt hjælper jeg dig med at få løst alle de problemstillinger din hjemmeside har.

  kontor på et marketing bureau

  Tekniske problemstillinger

  Langt størstedelen af de tekniske problemstillinger, skal kun løses en gang, andre kan man sætte automatiske plugins til at håndtere og nogle ganske få skal løses manuelt hver eneste gang en side oprettes.

  En hjemmeside er, uanset størrelse og omfang, sammensat af forskellige tekniske elementer og funktioner. Det er alle disse der skal analysere, gennemgås og optimeres (om nødvendigt).

  De mest centrale tekniske elementer kan nævnes:

  • hjemmesidens load hastighed
  • kodens kvalitet og robusthed
  • Mobile first & responsivitet
  • korrekt opmærkning af indhold
  • HTTP header
  • Sikkerhed

  Klædt på til fremtiden

  Gevinsten ved at få lavet en analyse, med en tilhørende handlingsplan, er, at du bliver klædt på til fremtiden.

  Du undgår derfor hovedpiner og “hvad nu hvis?”-spørgsmål, du bliver istand at sætte hak ud fra ‘Teknisk SEO’. Du og din virksomhed bliver udstyret med værktøjer og processer til at opretholde det høje niveau, og kan på den måde koncentrere jer om andre spændende opgaver.

  Lad os sammen tage en samtale om, hvordan du udruster din forretning med en SEO-analyse.

  SEO teknisk analyse data kunde metode
  SEO teknisk analyse sikkerhed lag 23

  Synlighed og
  teknisk platform

  Synlighed og den tekniske platform hænger uløseligt sammen. Så vil du have det optimale ud af din hjemmeside, så skal den være i orden.

  Googles algoritmer vurderer helheden, men også de individuelle sider. Det er derfor kritisk at have den tekniske SEO på plads. Det er nemlig den der bidrager til helheden.

  Det kan lyde kringlet, men at have det tekniske fundament på plads betyder, at de individuelle sider præsterer bedre ‘ud af boksen’.

  Så når fundamentet (helheden) er på plads, vil du opleve at hele din hjemmeside vil blive løftet i søgeresultaterne og når du i fremtiden udgiver nyt indhold, så vil det præstere bedre.

  Du vil derfor få mere ud af dine anstrengelser fremadrettet, på trods af du ikke kaster mere energi i (end du plejer).

  Du optimerer derfor den tid og de ressourcer du har, til at få mere værdi, da din tekniske platform ikke længere holder dig tilbage.

  En konsulent i øjenhøjde

  Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

  Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

  Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

  Du får derfor

  • vejledning tilpasset dine udfordringer
  • tæt personlig dialog
  • uvildig relevant rådgivning.
   Michael Rurup Andersen Digital Marketing Konsulent
   SEO teknisk analyse 02

   “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

   I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

   Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

   SEO teknisk analyse 000

   “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

   Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

   Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

   SEO teknisk analyse

   “yder yderst kompetent rådgivning”

   Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

   Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

   SEO teknisk analyse

   “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

   Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

   Mads Z. Due – Strategic Director

   Skip to content