Linkbuilding
der skaber resultater

Som linkbuilding specialist har jeg siden 2008, hjulpet virksomheder med at få ryddet op og optimeret deres linkprofil, samt at få skabt nye links.

Linkbuilding har altid været en essentiel del af SEO og er med tiden blevet en mere  kompleks bedrift, der kræver man skaber kvalitet fremfor kvantitet.

Jeg kan hjælpe dig uanset om det er nyt for dig, eller ønsker at videreudvikle din nuværende linkprofil. Der findes mange forskellige strategier og jeg hjælper dig med at implementere den der passer til din situation og målsætning.

Jeg kan hjælpe dig med at linkbuilde vha.;

 • outreach og influencers,
 • digital PR og nyhedsmedier
 • broken links
 • content marketing
Linkbuilding michael rurup andersen digital marketing konsulent

Freelance linkbuilding konsulent

Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

 • en løsning tilpasset dit behov
 • ingen bindingsperioder
 • tæt dialog og uvildig personlig rådgivning
 • SEO bedste praksis

Ideudvikling
og data research

For at skabe godt indhold, der er 10x bedre end konkurrenternes, kræver det omhug. Det kræver man sætter målgruppen i centrum for den ide man udvikler.

På den måde arbejder man intelligent med, at ramme alle parametrene, så korrekt som muligt første gang.

Derfor skal vi sammen gennemgå din målsætning og hvor du tjener flest penge, samt dine interne brugerdata sammenholdt med eksterne (vi kan bl.a. hente data fra Google, Instagram og Facebook).

På den måde udvikles det bedste content til effektiv linkbuilding.

Skalerbar marketing løsning
Linkbuilding postit blaa ide

10x bedre indhold

Det er ikke længere nok, at skabe godt unik indhold, når du skal opnå links fra andre hjemmesider.

Netop derfor har Rand Fishkin skaberen af MOZ, beskrevet det mindset man skal have, når man laver indhold, til: 10x content.

Derfor skal indhold:

 • have fantastisk UI og UX.
 • have høj kvalitet, være autoritært, brugbart, interessant og exceptionelt.
 • være væsentligt anderledes i scope end konkurrerende indhold.
 • skabe en følelsesmæssig reaktion.
 • løse en udfordring eller svare på brugerens spørgsmål.

Lad os starte dialogen i dag, og finde en måde hvorpå du kan lave indhold der opfylder ovenstående punkter

Indholdsskabelse

Uanset om dit indhold skal skabes/kreeres/placeres hos de rigtige meningsdannere/bloggere/journalister, eller det skal have en platform det kan leve fra (fx. en landingside), kan jeg hjælpe dig.

Udover at have et stort netværk, har jeg også selv kompetencerne til at kunne håndtere disse opgaver for dig. Har jeg ikke, finder jeg dem i mit netværk.

Min rolle i denne her process kunne også være som en katalysator for jeres interne ressourcer og netværk, for derved sikre optimal performance.

Indhold på skærm
Skalerbar marketing løsning

Markedsføring af indhold

Når ideen og indholdet er produceret og klar til at blive distribueret ud på relevante platforme, medier og til relevante interessenter (fx. journalister eller influencers), kan jeg hjælpe på forskellige niveauer.

Jeg kan fx. have en strategisk rolle og sørge for at alle opgaverne bliver eksekveret, målt og afrapporteret på, eller jeg kan være i den eksekverende rolle.

På den led sikrer du, at du får det største udbytte i links, relevant refererende trafik og organisk vækst.

Linkbuilding 02

“Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

Linkbuilding 000

“Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

Linkbuilding

“yder yderst kompetent rådgivning”

Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

Linkbuilding

“færdighederne til at skabe holdbare resultater”

Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

Mads Z. Due – Strategic Director

Call Now ButtonRing op