Vækst globalt med International SEO

Få skabt organiske vækst på jeres internationale markeder med en robust forretningsorienteret SEO-strategi og -plan.

Jeg hjælper jer med, at få det optimale ud af jeres internationale digitale markedsføringsplatforme, og skabt det fundament, der sikrer at jeres markedsføringsaktiviteter er skalerbare.

Gennem solide holdbarhedstestet SEO-tekniker, hjælper jeg jer med;

 

 • at skabe en robust fremtidssikret strategi
 • at skabe skalerbare processer og retningslinjer for optimal SEO
 • erobre markedandele fra jeres konkurrenter, og
 • vækste jeres salg
International SEO specialist

Din personlige konsulent

Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

 • en løsning tilpasset dit behov
 • ingen bindingsperioder
 • tæt dialog og uvildig rådgivning
 • SEO bedste praksis

Teknisk

Få vished om søgemaskinernes crawlere kan forstå og indeksere din hjemmeside korrekt. Her er hastigheden, sikkerhed, og arkitekturen helt centralt.

Læs mere

Indhold

Jeg hjælper jer med, at optimere på det indhold I allerede har og at skabe nyt, så det tilgodeser jeres internationale strategi, ressourcer og behov.

Læs mere

Linkbuilding

Få knækket koden til, hvordan I opbygger en solid linkbuilding strategi og plan, gennem produktion af indhold, outreach kampagner, PR og brandbuilding.

Læs om hvordan

International
SEO

Undgå hovedpiner forbundet med at skalere internationalt, ved at få tænket og bygget de rigtige processer ind fra start af.

Ved at tage hånd om det allerede i opløbet, sparer du en masse tid og penge, og kan på den måde gå i krig med det samme.

Lad os sammen tage en dialog om, hvordan du udruster din forretning til at tage kampen op på et internationalt marked.

Jeg har lavet SEO for virksomheder i

 • Danmark
 • Storbrittanien
 • Holland
 • Tyskland
 • Tjekkiet
 • USA

Storbrittanien flag Union Jack
Tyskland flag
USA flag Stars and Stripes
Dannebrog Danmark flag
Holland flag
Tjekkiet flag

Lokal SEO

At være tilstede lokalt, selv ved en international strategi, når dine kunder søger, er kritisk. Søgninger med en geografisk angivelse i, er ofte forbundet med personer, der er klar til at gennemføre en transaktionel handling eller er kommercielt søgende.

Hvilket betyder, at personer der foretager disse søgninger, er klar til at købe eller forhøre sig om et potentielt køb. Derfor har du ikke råd til at overse denne søgeadfærd.

Det er derfor kritisk, at være synlig på disse søgninger, da der er tale om personer der har et direkte behov eller vil foretage en handling, der kan være med til at skabe vækst for din virksomhed.

Jeg hjælper dig, med at udnytte alle de muligheder din virksomhed har for at være tilstede på disse søgning. Du får derfor et komplet overblik og bliver klar til at tage kampen om om kunderne lokalt.

Det hele starter med, at du tager kontakt til mig, eller udfylder dine kontaktoplysninger, så skal jeg nok sørge for at fange dig.

   

  local SEO
  International SEO 02

  “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

  I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

  Thomas Grønnemark – Indkasttræner, throwin.dk

  International SEO 000

  “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

  Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

  Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

  International SEO

  “yder yderst kompetent rådgivning”

  Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

  Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

  International SEO

  “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

  Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

  Mads Z. Due – Strategic Director

  Skip to content