Foredrag om SEO

Leder du efter en inspirerende taler, underviser eller foredragsholder til dit næste faglige arrangement om SEO, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg kan tilbyde dig foredrag om;

 

  • Hvordan man sammensætter sit ideelle SEO team
  • Gør SEO til din primære lead-kanal for B2B
  • Brugeradfærdens ABC
  • hvordan du skaber skudsikre content marketing-kampagner
  • Hvordan du aktivt bruger data i SEO
  • Hvordan du optimerer til voice search
SEO foredragsholder

Foredrag med kant

Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering. 

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

  • en løsning tilpasset dit behov
  • ingen bindingsperioder
  • tæt dialog og uvildig rådgivning
  • SEO bedste praksis
SEO Foredrag 02

“Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

SEO Foredrag 000

“Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

SEO Foredrag

“yder yderst kompetent rådgivning”

Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

SEO Foredrag

“færdighederne til at skabe holdbare resultater”

Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

Mads Z. Due – Strategic Director

Skip to content