Podcasts om strategi og markedsføring

Gruppe mennesker der producerer indhold til content marketing strategi eller indholdsstrategi

Content marketing strategi i praksis: Planer, eksempler, skabeloner og KPIer der virker

Marketingstrategi

I denne podcast vil vi gennemgå, hvad en content marketing strategi er, give eksempler på succesfulde kampagner, vise dig hvordan du laver en content marketing plan, give dig skabeloner og KPI’er, så du kan måle og optimere din indsats.
teamwork kollegaer der laver go-to-market strategi

Den ultimative Go-To-Market strategi: Alt du skal vide for at lave en

Strategi

Som den berømte forretningsmand Philip Kotler sagde: “Marketing er ikke kun at sælge hvad du har, men at skabe efterspørgsel efter hvad du har”. Men frygt ej, for i denne podcast vil jeg guide dig igennem alt.
kundetilfredshed visualiseret ved tre forskellige knapper

Opdag de oversete fordele ved en strategi for kundetilfredshed

Kundecentreret Strategi

I denne podcast skal vi se på, hvordan virksomheder kan fastholde eksisterende kunder, tiltrække nye kunder og øge indtjeningen ved at have en effektiv strategi for kundetilfredshed.
E-commerce strategi koncept kunst med en lille dreng

E-Commerce Strategi : Sådan skaber du en e-commerce strategi der driver vækst

Digital Marketing Strategi

I denne podcast vil jeg undersøge vigtigheden af at have en solid e-commerce strategi på plads og hvordan man kan implementere en. Jeg vil give dig en detaljeret guide med eksempler, som kan hjælpe dig med at skræddersy en strategi, der passer til netop din virksomheds behov.
ansoffs vækststrategier vøkstdiagrammer beregning af udsigter til success

Øg dit salg med en forståelse af købsadfærden: Tricket til en kundecentreret strategi

Kundecentreret Strategi

Podcasten vil gennemgå de forskellige købsadfærdstyper, som er rationel, emotionel, impulsiv, social, vanetænkende, innovativ og pragmatisk købsadfærd. Podcasten vil også give eksempler på, hvordan disse købsadfærdstyper kan påvirke din målgruppe, og hvordan du kan tilpasse din strategi for at appellere til dem.
Business Strategi Ansoffs vækststrategi

Ansoffs vækststrategier: Den hemmelige opskrift på at øge din virksomheds vækst

Strategi

At vækste en virksomhed kan føles som en uoverkommelig opgave, især når mange faktorer er uforudsigelige. I denne artikel vil jeg tage et dybere kig på problemet, med at vælge den rigtige vækststrategi.
målgruppeanalyse brikker

Fra data til handling: Hvordan laver man traditionel målgruppeanalyse til markedsføringen og salg

Målgruppeanalyse

Forestil dig at skyde pile mod et mål, uden at vide hvor det er placeret. Chancerne for at ramme målet er meget små. Hvis din virksomhed ikke har en klart defineret målgruppe, er chancerne også små. Men frygt ikke! Løsningen er en målgruppeanalyse.
Key Performance Indicators

Key Performance Indicators og Strategi Excellence: Den komplette guide til at måle på performance

Målsætninger

I denne podcast vil vi give dig et komplet overblik over hvordan man sætter relevante Key Performance Indicators for at forbedre din virksomheds performance og hjælpe dig med at navigere i de nye markeder eller segmenter, du ønsker at udvide til.
marketers laver markedsanalyse

Markedsanalyse: den ultimative vejledning til vækst og succes

Markedsanalyse

Har du nogensinde tænkt på, hvad der skal til for at få din virksomhed til at vokse og opnå succes på markedet? Ifølge managementguruen Peter Drucker: “Marketing og innovation producerer resultater. Alt andet er omkostninger.
Planlægning af kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi A-Z: Guide til at få succes med din kommunikation

Marketingstrategi

I denne podcast vil jeg dykke ned i kommunikationsstrategiens A-Z, samt se på eksempler fra brands som Apple og Coca-Cola. Så hvad kan man lære af de bedste? og findes der en løsning på din situation? så du kan opnå succes med din kommunikation.
management af marketingbudget. Person kigger på markedsføringsbudget.

Komplet guide til markedsføring på et snævert budget

Marketingbudget

I podcasten lærer du hvordan man laver et markedsføringsbudget. For der skal både vælges den rigtige og mest kosteffektive strategi, så både udgifter og indtægter stemmer. Så hvordan opretter man egentligt et simpelt budget og hvad er realistisk at forvente, det er nogle af de spørgsmål du får svar på i denne podcast.
Kunderejse skrevet på papir

Hemmelighederne til hvordan en analyse af kunderejsen kan give dig et konkurrencemæssigt forspring

Kundecentreret Strategi

Det kan være en rejse gennem en labyrint af udfordringer og omkostninger, men resultatet er en klarere forståelse af, hvordan dine kunder oplever din virksomhed, og hvad der kan forbedres for at opnå øget kundetilfredshed og loyalitet.
Konkurrenter lægger arm og tester deres konkurrentanalyse

Konkurrentanalyse: Sæt konkurrenterne til vægs med en effektiv konkurrentanalyse – En trin-for-trin guide

Strategi

Konkurrentanalyse er nøglen til at forstå dine konkurrenters styrker, svagheder, samt muligheder og trusler i markedet. Tænk på det som at få en røntgenbillede af din branche. Jeg har lavet trin-for-trin guide til dig her.
Gruppe mennesker laver brancheanalyse

Brancheanalyse: Sådan får du indsigt i din branche og tager din vækst til næste niveau

Strategi

I denne podcast giver jeg dig en guide til, hvordan du gennemfører en brancheanalyse og hvilke metoder, der er relevante for din virksomhed. Læs videre for at få indsigt i din branche og tage din forretning til næste niveau.
seo strategi koncept kunst

SEO strategi 101: Sådan skaber du en vinderformel

Digital Marketing Strategi

Podcasten tager dig gennem de vigtige trin for at skabe en effektiv SEO-strategi, fra at optimere dit website’s tekniske SEO og skabe kvalitetsindhold, der er relevant for din målgruppe, til at få relevante backlinks og have en plan for at måle og analysere din SEO-succes.
planlægningsmøde om digital strategi

Digital Strategi: Sådan udvikler du en digital strategi – En komplet guide

Digital Marketing Strategi

Ligesom en GPS hjælper en bilist med at finde vej til destinationen, hjælper en digital strategi en virksomhed med at finde vej til dens forretningsmål. I denne podcast vil vi guide dig igennem processen for at udvikle en komplet digital strategi.
præsentation af marketing og salg i b2b markedsføring og salgsstrategi

B2B Markedsføring: Den Komplette Guide til Strategisk Succes

B2B Markedsføring

I denne podcast giver jeg dig den komplette guide til strategisk succes med B2B markedsføring. Fra at identificere nye muligheder for vækst til at skræddersy din markedsføring til specifikke kundegrupper, vil jeg give dig de værktøjer, du har brug for for at øge din bundlinje og drive vækst.
ordet ROI stavet med træklodser ved siden af en pose penge

Marketing ROI: Hvad du skal vide om at måle afkastet af dine marketinginvesteringer

Målsætninger

Lad os tænke på ROI og ROMI som en GPS for dine marketinginvesteringer. Ligesom en GPS hjælper dig med at finde vej til din destination, hjælper ROI og ROMI dig med at måle og forstå effekten af dine investeringer, så du kan navigere din virksomhed i den rigtige retning. Hør hele podcasten her.
kundefastholdelse visualiseret ved brikker hvor en fastholdes af en magnet

Kundefastholdelse – Få øget kundetilfredshed, loyalitet og indtjening med denne guide

Kundecentreret Strategi

I denne podcast vil jeg tage et dybere kig på kundefastholdelse og gennemgå nogle af de største virksomheder, der har haft stor succes med deres kundefastholdelse. Jeg vil diskutere deres problemstillinger, løsninger og resultater for at give dig en bedre forståelse af, hvorfor kundefastholdelse er så afgørende for virksomhedens succes.
ordet strategi og skakbrikker på en baggrund af træ

Hvad er en strategi og hvordan vælger du den bedste? – En komplet guide til Direktører

Strategi

Det kan også give dig en række retningslinjer og en plan for, hvordan du skal reagere på udfordringer og muligheder, der dukker op, så du kan navigere i en kompleks og foranderlig virksomhedsverden.
købsadfærdstyper - par på shoppetur - Eksempel på kundestrategi der rammer købemotiver

Identificer dine kunders skjulte ønsker og behov – Kend deres købemotiver – En komplet guide

Kundecentreret Strategi

Formålet med denne podcast er at give dig en dybere forståelse af, hvad købemotiver er. Og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed at forstå dem.
inbound marketing strategi

Inbound marketing strategi: Hvordan du bruger det til at booste din vækst

Digital Marketing Strategi

I denne podcast vil vi dykke ned i, hvordan inbound marketing kan booste din vækst. Så lad os gå på opdagelse i denne nye verden og finde ud af, hvordan inbound marketing kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder.
positionering strategi eller markeds positionering

Succes med et image-boost: Sådan bruger du positionering til din fordel

Marketingstrategi

Positionering er at opnå et stærkt og differentieret image i kundernes bevidsthed. Det vil hjælpe med at tiltrække og fastholde kunder. I podcasten vil jeg gå i dybden med positionering og give dig værktøjerne til at implementere din egen plan for dette.
gruppe mennesker diskuterer branding strategi

Brand Boost: Sådan skaber du en branding strategi, der driver vækst og øger bundlinjen

Brand Strategi

Er du træt af at føle dig druknet i mængden af brands, der kæmper for kundernes opmærksomhed? Mange virksomheder glemmer vigtigheden i at skræddersy deres branding strategi.
KPI, Key Performance Indicator

KPI Strategi for succes: Sådan forbedrer du din markedsføringsperformance

Målsætninger

KPI’er er det kompas, du har brug for for at forbedre din markedsføringsperformance og øge din virksomheds bundlinje. I denne podcast vil vi give dig en komplet guide til at identificere de vigtigste KPI’er for din virksomhed, så du kan navigere i de stormfulde farvande med succes.
business people planlægning af marketingplan

10 genveje til den perfekte markedsføringsstrategi

Målsætninger

I denne podcast vil vi gå i dybden med, hvordan man kan lave en markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til din virksomhed, og som vil hjælpe dig med at øge kundetilfredsheden, skabe brandkendskab og øge salget.
marketingplan

Marketingplan: fra idé til implementering – Alt du skal vide for at vinde

Marketingplan

En marketingplan (også kaldet en markedsføringsplan) kan være løsningen på dine problemer, da den hjælper dig med at strukturere og målrette dine markedsføringsaktiviteter, så du opnår de mål, du har sat for din virksomhed.
WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner