OM

Michael Rurup Andersen

Social iværksætter, og freelance-konsulent indenfor digital marketing

 Iværksætteri og det at fokusere på at anskue tingene anderledes og drivet til at gøre noget ved det, har altid ligget dybt i mig.

Jeg stiftede min første forening med et godgørende formål i 2009, og samme år lavede jeg også min første virksomhed ‘Social Metropolis’. 

Grunden til, at foreningen blev stiftet, var i forlængelse af et event og iværksætterfag, hvor vi fokuserede på utryghed og knivoverfald i nattelivet, jeg havde på markedsføringsøkonomuddannelsen. 

Social Metropolis skulle have været startskuddet på et social media konsulentbureau, men endte med at blive en freelanceforretning. En forretning der er blevet åbnet og lukket et par gange siden.

Jeg har, siden min professionelle karrie startede, ledt efter ‘den rette plads’ og prøvet at fange ‘drømmen’ – det sted hvor passion og arbejdsliv mødes. Jeg har derfor siden 2008 prøvet mange forskellige ‘roller’ i erhvervslivet, som bl.a. spænder over:

  • ansat i konsulentbureau,
  • freelancer,
  • medstifter af konsulentbureau,
  • fastansat i forskellige B2C virksomheder,
  • stifter og ejer af B2C virksomhed.

MIT IVÆRKSÆTTERLIV

Freelance digital marketing konsulent

Jeg finder stadig stor glæde i, at hjælpe små og store brands, med at vækste med digital marketing.
Det gør jeg som ekstern konsulent, der bliver tilknyttet på freelancebasis. Jeg indgår derfor som en integreret del af teamet, og sætter alle mine kompetencer i spil for at opnå målsætningen.

Stifter af JYYNA – Dansk Tebrand


JYYNA er et Dansk økologisk tebrand og en social økonomisk virksomhed, der aktivt arbejder med opfyldelsen af FN’s verdensmål omkring bæredygtighed.

Vi har alle de populære teer og samtidig et stort udvalg af vores egne særligt udvalgte varianter, der alle er økologiske.

Teerne er pakket i EU-certificeret bionedbrydelig emballage, der er kompostabel og uden plastik. Og serveren kører på vindenergi.

MINE HOBBIER

Ivrig motionscykelist

Jeg finder stor glæde i, at cykle lange ture. Engang imellem bringer disse mig til alperne i Italien, bjergene i nordøst spanien eller de afgørende tour de france-bjerge. 

De fleste kilometer bliver dog kørt i Danmark og på de smukke landeveje vi har her hjemme. Mit mål er, at cykle 6.000 km. hvert år.

(På billedet, befinder jeg mig på toppen af Stelvio. Et bjerg der ligger 2800 meter over havets overflade. Den længste, men ikke det sværeste bjerg jeg har kørt op ad.)

Musik – særdeles sang og guitar

Jeg kan huske, at mine forældre spurgte mig, da jeg gik i 5. klasse, hvilket instrument jeg gerne ville spille – og jeg havde altid været meget forelsket i trommer.

Det var ikke lige det mine forældre havde forestillet sig, skulle stå hjemme i børneværelset.

Så forhandlingerne endte med klassisk guitar. Og det var det helt rigtige valg (set i bagspejlet) – det har givet mig mange fantastiske oplevelser og slået mange døre ned i teenageårene, når der skulle imponeres.

Det udviklede sig videre til elektrisk guitar og sang, som blev til et heavy metal coverband, hvor vi kom ud og spille på diverse små scener i Nordsjælland.

I takt med jeg blev ældre, så blev det til akkustisk western (som ses på billedet) og røvballe (suppe-steg-is) band, i nye konstellationer, hvor vi også var ude og spille på barer, julefrokoster mv.

Books & Publications

Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla porttitor

Business Coaching

To Infinity

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Networking

Say Cheese

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Starting a Business

DiviBuilder

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Forside » Om