Freelance
forretnings-drevet
IT-konsulent

Som freelance it-konsulent hjælper jeg jer med, at opbygge solide gennemprøvede digitale forretningsprocesser, der holder snor i og binder jeres IT, salgs- og markedsføringsaktiviteter og big data sammen.

Jeg sørger for, at jeres kommende/nuværende it-løsning bliver syretestet, fra implementering  af de ønskede funktionaliteter, til idriftsættelse, målrapportering og videreudvikling.

Du får:

 • Friske øjne på jeres problemstillinger
 • Analysering af hvor it-systemer kan optimere processer
 • vejledning til best-in-class-løsninger
 • uafhængig rådgivning til valg af systemer og leverandører
 • fokus på løsninger der driver jeres forretningsmål
Freelance IT-konsulent der løser opgaver på lige fod med IT-konsulentfirmaer

Inhouse IT-konsulenthus

Som IT-konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, digital markedsføring, salg, big data og automatisering.

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Med mit store netværk af europæiske samarbejdspartnere, kan jeg løse samme udfordringer som et IT-konsulenthus ville, blot inhouse i jeres organisation.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

 • vejledning tilpasset dine udfordringer
 • tæt personlig dialog
 • uvildig relevant rådgivning.

  Hjælp og rådgivning
  fra et IT-konsulentfirma

  Hvornår har I brug for hjælp og rådgivning fra et IT-konsulentfirma?

  I har brug for min hjælp og rådgivning, når I udforsker/planlægninger at implementere IT-løsninger, eller når I allerede har en der fungerer, som I ønsker at få mere ud af.

  Jeg kan således hjælpe jer, med at vælge de rigtige muligheder, bygge dem, samt syre- og holdbarhedsteste dem, så I kommer sikkert gennem den digitale transformation.

  Derudover sikre at de lever op til jeres kravsspecifikationer og organisatoriske behov inden I tager dem i brug.

  Jeg kan således bistå jer i alle ledene i processen fra ide til færdig løsning, samt sikre at I har den organisatoriske arkitektur til at varetage vedligeholdelsen.

  Min fornemmeste opgave er derfor, at hjælpe jer til:

  • at træffe de rigtige valg, og vælge de IT-løsninger der matcher jeres nuværende behov og opfylder kravene til fremtidige.
  • sikre at opsætning, onboarding og videreudviklingen af disse, sker med hensyntagen til alle interessenter, fx. de forskellige afdelinger.
  • at jeres løsninger altid er bygget op omkring jeres forretningsmålsætninger og ud fra bedste praksis.
  En IT-konsulent samler puslespil

  Jeg hjælper jer med

  Digitalisering

  Automatisering

  Business intelligence

   Forretningsudvikling

  IT-ledelse

  i

   Kravspecificering

  Outsourcing

   It-arkitektur

  Freelance it-konsulent 000

  “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

  Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

  Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

  Blank Avatar

  “yder yderst kompetent rådgivning”

  Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

  Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

  Blank Avatar

  “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

  Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

  Mads Z. Due – Strategic Director

  Freelance it-konsulent 02

  “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

  I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

  Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

  Skip to content