Instagram annoncering der skaber vækst

Jeg hjælper dig, med at vækste din forretning gennem instagram annoncekampagner, så du får flere leads, salg og kunder i din forretning.

Som dit personlige inhouse instagram marketing bureau, er jeg din go-to konsulent, der hjælper dig med at udnytte alle annonceringsmulighederne intelligent og effektivt.

Jeg hjælper dig med:

 • design og opsætning af billed-, video- og karruselannoncer, samt sponsorerede stories. 
 • løbende optimering og overvågning.
 • design og opsætning af landingssider.
 • opsætning af pixel og events.
facebook marketing box

Opsætning

Opbyg jeres brand vha. annonceringskampagner på Instagram, ved at udnytte alle de fantastisk muligheder denne platform giver jer, for at komme i kontakt med jeres kunder. 

Jeg hjælper dig med at komme ordentligt fra start, ved at opsætte solide kampagne, der sikrer at I udnytter alle instagrams muligheder fuldt ud.

Du får:

 • hjælp og sparring til fastsættelse af budget
 • udarbejdet annoncetekster og grafik
 • opsat facebook pixel korrekt, samt retargeting lister og målgrupper
 • konverteringssporing vha. Google Analytics

En konsulent i øjenhøjde

Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

 • vejledning tilpasset dine udfordringer
 • tæt personlig dialog
 • uvildig relevant rådgivning.
  Michael Rurup Andersen Digital Marketing Konsulent
  Instagram annoncering 02

  “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

  I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

  Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

  Instagram annoncering 000

  “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

  Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

  Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

  Blank Avatar

  “yder yderst kompetent rådgivning”

  Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

  Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

  Blank Avatar

  “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

  Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

  Mads Z. Due – Strategic Director

  Skip to content