Google shopping kampagner der giver flere kunder

Google shopping er en af de annonceringsmuligheder i Google der giver flest konverteringer. Det er en kanal der er kendt for at konvertere væsentligt bedre end andre i et traditionelt annonceringsmix.

Denne exceptionelle position, denne annonceringskanal har fået hænger bl.a. sammen med, at brugeren møder produktet allerede ude i Googles søgeresultat. På den led, foregår opdagelsen og den kommercielle transaktion tidligt i brugeradfærden.

Jeg hjælper med at:

 • Opsætte google shopping kampagner
 • Optimere og overvåge jeres Google shopping feed
 • forretningsstrategi og budget hænger sammen

   shopping online

   Opsætning

   Informationerne omkring dine produkter, sendes til Google via et feed. Det er dette der sikrer at Google forstår dine produkter korrekt. Og det er også her udfordringen ligger, at Google forstår dine produkter korrekt.

   Mange formår nemlig ikke at sætte dette feed korrekt op, enten er opsætningen utilstrækkelig eller også er den mangelfyldt, hvilket i begge tilfælde påvirker jeres ROI.

   Kortsagt betaler I alt for meget for konverteringerne, hvis dette feed ikke er sat korrekt op. Jeg hjælper jer derfor med:

   • opsætning af Google Merchant Center konto
   • Sparring og hjælp til opsætning af Google Shopping Feed.
   • Korrekt konverteringssporing

   Det er derfor kritisk at din virksomhed også har en strategi for, hvordan I udnytter mulighederne på denne platform. Start dialogen i dag, og lad os få en samtale om hvordan.

   Optimering

   Selvom Google Shopping er en af de stærkeste kanaler at markedsføre sig gennem, ifht. at opnå resultater, så er det også en platform hvor det er bydende nødvendig at man løbende optimerer på den.

   Den måde dine produktannoncer bliver vist, sker nemlig ud fra dynamiske machine learning parametre som Google i sidste ende styrer selv. Vurderingen af, hvor dine produktannoncer skal vises sker derfor på baggrund af:

   • dine produkttekster
   • specifikationer
   • brugernes søgninger

   Hver måned hjælper jeg dig således med, at du får det maksimale afkast af dit annoncebudget, netop ved at sørge for at disse er optimeret korrekt.

   Graf Google Shopping

   En konsulent i øjenhøjde

   Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering.

   Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

   Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

   Du får derfor

   • vejledning tilpasset dine udfordringer
   • tæt personlig dialog
   • uvildig relevant rådgivning.
    Michael Rurup Andersen Digital Marketing Konsulent
    Google Shopping 02

    “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

    I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

    Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

    Google Shopping 000

    “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

    Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

    Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

    Google Shopping

    “yder yderst kompetent rådgivning”

    Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

    Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

    Google Shopping

    “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

    Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

    Mads Z. Due – Strategic Director

    Skip to content