Skab vækst gennem Online annoncering

Online annoncering er for dig, der gerne vil vækste og få mere værdi ud af din hjemmeside, eller vil markedsføre dig til specifikke
målgrupper her og nu.

Som din personlige digitale marketing konsulent, sørger jeg for, at du har sammensat det helt rigtige mix af annoncekampagner i din online marketing.

Jeg hjælper dig med at få det optimale ud af;

 • Facebook annoncering
 • Google Annoncering
 • LinkedIn annoncering
 • Remarketing og retargeting

YouTube ads

Annoncering på verdens næststørste søgemaskine (kun overgået af Google), sætter dig i stand til at nå ud til en din målgruppe, med et visuelt og levende budskab.

Online Annoncering google icon4

Google Ads

Nå ud til dine kunder, i det øjeblik de søger efter dine services’ eller produkter. Med skræddersyede online annonceringskampagner kommer du foran dine konkurrenter.

Facebook Ads

Har dine facebook annonceringskampagner brug for en kærlighed gennem, eller vil du gerne starte op med annoncering, så kan jeg hjælpe dig, med at få det meste for dit budget.

LinkedIn ads

Få udviklet en skudsikker B2B linkedin-kampagne, der vækster din forretning, ved at tiltrække de rigtige kunder, eller få nye øjne på de kampagner du allerede kører i dag.

Michael Rurup Andersen Digital Marketing Konsulent

Rådgivning i øjenhøjde

Som konsulent er jeg specialiseret i at anvende mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT, markedsføring, salg, big data og automatisering. 

Jeg vil gå aktivt ind, og integrere mig i jeres team, og være den katalysator I har brug for, for at succesfuldt binde IT, markedsføring, salg, big data og automatisering sammen.

Jeg vil altid gå målrettet efter, at skabe den bedste synergi, fleksibilitet og skalerbarhed i de løsninger der løser jeres udfordringer.

Du får derfor

 • vejledning tilpasset dine udfordringer
 • tæt personlig dialog
 • uvildig relevant rådgivning.

   SIKKERHEDSLINJE

   Et længerevarende samarbejde er det altid inklusive gratis telefonsupport. Uanset din situation, kan du altid gratis ringe til mig, og jeg vil stå klar med hjælp, sparring og rådgivning.

   Remarketing med
   kunden i centrum

   Få udnyttet dine kunders data, til at kommunikere med dem, så de bliver fulgt op på og informeret om alle de nuancer og facetter dit brand indeholder.

   Ved at benytte dine interne data og eksterne data klogt, kan du placere dig i øjenhøjde og øge mersalgsværdien fra dine kunder ved hjælp af remarketing og retargeting.

   Disse kampagner, vil også sætte dig i stand til at nå ud til lignende målgrupper, der vil give agere som den vækstmotor som du har manglet.

   Start dialogen allerede i dag, og lad os udforske, hvordan du bliver i stand til at omsætte dine data til annonceringkampagner der skaber vækst.

   Datadrevet digital marketing

   Hvorfor content
   marketing?

   Dine kunder efterspørger informationer om dine produkter og/eller services, så de kan afslutte deres hensigt.

   Denne søgen foretager de i Google, på fora, videoer, sociale medier mv., for at finde det værdifulde indhold, som hjælper dem til at svare på deres spørgsmål.

   Det er denne adfærd, du kan tappe ind i og lede dem til din hjemmeside, så de kan foretage den rigtige købsbeslutning.

   Godt relevant indhold:

   • skaber øget kundeloyalitet,
   • styrker dit brand og
   • din markedsposition
   Online Annoncering data kunde metode

   Jeg hjælper dig med

   Digitalisering

   Automatisering

   Business Intelligence

    Målretning

   U

   Markedsresearch

   l

    Undervisning

   Brugeranalyse

    Eksekvering

   Online Annoncering 02

   “Michael har lavet et fremragende arbejde for mig”

   I løbet af kort tid har jeg fået skabt nogle positive og effektive kommunikationskanaler på Facebook, Twitter og Youtube. Michael har lavet et fremragende arbejde for mig, hvilket gør at jeg kan skabe øget salg og netværk på de sociale medier.

   Thomas Grønnemark – Indkasttræner for Liverpool FC

   Online Annoncering 000

   “Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans

   Michael besidder stærke analytiske evner og forretningssans, hvilket bevirker, at han er dygtig til at analysere på den nuværende forretningsgang og skabe nye indtægtsmuligheder, med udgangspunkt i den nuværende strategi.

   Brian Møller – Kommunal Bestyrelsesmedlem

   Blank Avatar

   “yder yderst kompetent rådgivning”

   Michael Andersen yder yderst kompetent rådgivning. Hans kendskab til Google’s algoritmer og hele det tekniske møllehjul bag hjemmesider gør, at hans SEO optimering ligger niveauer over, hvad mange andre kan tilbyde.

   Rikke Hellerup Madsen – Kommunikationsrådgiver hos PressConnect

   Blank Avatar

   “færdighederne til at skabe holdbare resultater”

   Michael er en stærk ressource når det kommer til formidling af viden samt har omfattende færdigheder og kompetencer inden for markedsføring gennem sociale medier og søgemaskineoptimering, dertil kommer også færdighederne til at skabe holdbare resultater.

   Mads Z. Due – Strategic Director

   Skip to content